• kassesystem Ipad

Kassesystem til iPad / tablet

Vil du have et kassesystem til iPad? Det er blevet meget populært at bruge iPad som kassesystem i diverse butikker og restaurationer. Vores kassesystem er online og kører i din browser, og du kan derfor også bruge det på din iPad eller anden tablet. Ønsker du at benytte en iPad som hardware til kassesystemet, kan vi sætte den op til at fungere som kasseterminal. Vi installerer en bonprinter, og du vil kunne udskrive kassebonner trådløst.

Kassesystemmet

Eksempel på kassesystem til en butik (klik for at forstørre)

Hurtig levering

Åbner I snart? Vi kan levere og installere systemet inden for meget få dage.

Fri dansk support

Vi tilbyder fri telefonsupport alle dage, så du ikke skal bekymre dig om driften.

Abonnement til en fast lav pris

Et kassesystem behøver ikke være en stor investering – lej det hos os til en fast lav månedlig pris.

Kassesystem til iPad giver mange muligheder

Løsningen med kassesystem på iPad er perfekt til den lille butik. Udover at du bruger iPad’en som kasseapparat, kan du samtidig bruge den til andre ting i butikken. Du kan for eksempel bruge Spotify til at spille lidt stemningsmusik i butikken, eller surfe på nettet og læse lidt nyheder, når der er et roligt øjeblik.

Bevæg dig rundt

Derudover har denne løsning den smarte funktion, at du kan bevæge dig rundt med dit kasseapparat i hånden. Hvis du for eksempel har en restaurant eller café, kan du endda gå rundt og tage ordrer direkte på din iPad.

Smart løsning

Mange synes at det er en stilfuld løsning at bruge en iPad som kasseapparat, det pynter lidt i butikken og virker lidt mere simpelt og minimalistisk. Alle versioner af iPads fungerer, og andre tablets, som dem fra Samsung, er også kompatible. Da kassesystemet er uafhængigt af hvilken enhed du bruger, kan du endda tilgå det vha. din smartphone.

Alle funktioner

Kassesystemet indeholder stadig alle funktioner, ligegyldigt om du driver en butik, café, restaurant, bar eller en sushi restaurant, da det er meget fleksibelt og kan rettes til på mange forskellige måder, hvilket vi naturligvis hjælper dig med.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om vores kassesystem og priser, RING NU på:

82 30 44 40

Eller send os en e-mail:

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi til dig:

© Copyright - Bizsys ApS