• Et komplet system til skytteforeninger

    Vores simple registreringssystem hjælper jer med at få overblik, så I kan overholde den nye gældende lovgivning.

    Få en pris

Et system til skytteforeninger

Med vores system er alt samlet et sted, hvilket vil gøre det nemt for jeres forening at holde overblik over jeres skydebaneaktiviteter.

Registreringssystem med integreret baneoversigt

Ved hjælp af systemet kan I let registrere identiteten på skytten. Dertil hvilket våben der gøres brug af på en specifik bane og på hvilket tidspunkt.

Alle foreningens våben oprettes i et register, og ved hjælp af  stregkode eller varenummer kan det samtidigt bruges som en oversigt over hvilke medlemmer der har brugt hvilke våben på hvilken bane. Banen er markeret som “aktiv” indtil skytten (medlem eller ikke-medlem)  har afleveret våbnet – og herefter gennemføres registreringen.

Tilpasset den gældende våbenlov

Ved at benytte sig af vores tilpassede registreringssystem bliver det nemmere at overholde de nye krav, som er trådt i kraft i 2018. Systemet dækker behovet om at følge loven, bekendtgørelse om våben og ammunition § 22 stk. 11.

Kravene er:

  • At navn, adresse og fødselsdato på ethvert medlem (eller ikke-medlem) der får overladt et våben skal registreres.
  • At ansøgningsdato for vandelsgodkendelse for nye medlemmer skal noteres.
  • Der skal være en registrering af hvilke våben, der lånes ud til hvilken aktivitet, der tilhører skydebane/våbenopbevaring.

Registrering

Betaling

Baneoversigt

Medlemshåndtering

Vores system er
effektivt hurtigt nemt sikkert

Nem og overskuelig medlemshåndtering

I kan med systemet registrere jeres medlemmer i en medlemsdatabase, hvor alle medlemmer kan oprettes med deres navn, adresse og fødselsdato (med mere).
Systemet kan benyttes til opkrævning af kontingent. Betaling af kontingent kan ske enten ved bankoverførsel, eller direkte i skytteforeningen med kontakter, kreditkort, MobilePay (eller andet).
Det giver en overskuelig oversigt over de skytter, som er aktive i foreningen.

Der er desuden et komplet regnskabs- og bogholderisystem med i løsningen.

Salg af udstyr, ammunition og diverse

Som en del af systemet er det muligt for jeres skytteforening at foretage salg af løsvarer, gennem et brugervenligt kassesystem. Systemet giver et håndterligt overblik over salget af forskellige ekstraudstyr. Kassesystemet kører i en webbrowser, så det kan benyttes på en hvilken som helst PC, Mac eller tablet. Der er derfor sjældent behov for andet udstyr end en bonprinter.

Kontakt os

Skal vi sende dig et tilbud tilpasset din skytteforening?

Hvis du ønsker at høre mere om vores kassesystem og priser, RING NU på: 82 30 44 40 Eller send os en e-mail: INFO@BIZSYS.DK  Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig hurtigst muligt. Du er også meget velkommen til at skrive en besked til os på chatten (oplys gerne din e-mail og telefonnummer).

Call Now Button