• Brik system

BRIK system / køsystem

Bizsys BRIK system bruges som et køsystem i blandt andet restauranter, autoværksteder og lignende virksomheder, som gerne vil undgå lange køer, og som vil servicere kunder og gæster på en nem og effektiv måde.

Hurtig levering

Åbner I snart? Vi kan levere systemet inden for meget få dage.

Køb eller leje

BRIK systemet kan enten købes med en engangsbetaling eller kan lejes til et fast månedligt beløb. Kontakt os for at høre mere om priser.

Læs på norsk eller svensk?

Norsk
Svensk

Frihed til kunderne med et BRIK system

Ved bestilling får gæsterne udleveret en BRIK og kan derefter bevæge sig væk fra stedet. De kan for eksempel sætte sig udenfor og nyde det gode vejr, mens de venter på bestillingen, uden at de skal stå i kø. Systemet har en rækkevidde på op til 1000 meter. Når bestillingen er klar, underrettes gæsterne via brikken, som lyser, bipper eller vibrerer, og gæsterne kommer så og afhenter bestillingen.

Ingen mistede kunder på grund af lange køer

Hvis gæster kommer ind i og ser, at der er lang kø, kan du risikere, at de går igen og finder et andet sted. Med et BRIK system vil der aldrig være synlig kø, da gæsterne sidder ”i kø” ved deres bord eller et andet sted. Har du f.eks. en restaurant hvor der tit er kø, vil et BRIK kaldesystem hurtigt tjene sig selv ind igen, da du får flere kunder i travle perioder.

Hold let styr på alle kunder

Med et BRIK system har du altid styr på alle dine gæster. Du behøver ikke at holde øje med hvor kunder eller gæster sætter sig, da de selv kommer når deres bestilling er klar. På denne måde er der heller aldrig tvivl om gæsternes bestillinger, og alle får hvad de har bestilt.

Spar penge på personale

Du sparer også penge med BRIK systemet, da mindre personale er nødvendigt, når gæsterne selv kommer og henter bestillingen.

Levering og installation

Vi leverer systemet med det antal brikker der er behov for, samt lader og kontrolenhed.

Systemet meget simpelt for brugeren at installere og anvende, vi sender en vejledning med og du kan let selv installere systemet på få minutter.

Du kan selv indstille om BRIK systemet skal blinke, bippe eller vibrere, eller alle tre ting på samme tid. Sæt systemet til blink, hvis du gerne vil have at det er meget diskret, eller sæt det til vibrér, hvis dine gæster f.eks. går rundt med brikken i lommen.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om vores BRIK system og priser. Ring nu på:

82 30 44 40

Eller send os en e-mail:

Priser?

Indtast din e-mail nedenfor, for at få tilsendt den aktuelle prisliste med det samme.

© Copyright - Bizsys ApS