• 3 SumUp terminaler

SumUp Kortterminal

SumUp terminaler er en fantastisk løsning for virksomheder, der ønsker at acceptere kortbetalinger på en nem og prisvenlig måde. Med SumUp terminaler kan du acceptere kortbetalinger, kontaktløse betalinger og betalinger med Apple og Google Pay.

Der er ingen bindende kontrakter eller skjulte omkostninger, kun et fast lavt gebyr pr. transaktion. SumUp tilbyder højteknologiske kortlæsere og fjernbetalingsløsninger til lave priser. Tilmelding er simpelt og kan gøres online på få minutter.

sumup pos screen

Eksempel på et system til en iPad eller Android (klik for at forstørre)

Ingen binding

Med SumUp terminaler fra Bizsys er der ingen binding eller skjulte omkostninger. Du betaler kun et fast lavt gebyr pr. transaktion.

Hurtig levering

Åbner i snart? Du kan være i gang i løbet af få minutter.

Fri support

Vi tilbyder fri telefonsupport alle hverdage, så du ikke skal bekymre dig om driften.

Få lavere gebyrer hos Bizsys

Standard-gebyrer hos SumUp er 1,49 pct. VI KAN SÆTTE GEBYRERNE LAVERE!

Bizsys er stolt af at kunne tilbyde lavere gebyrer end hvis du bestiller direkte hos SumUP. Med vores SumUp terminaler betaler du et lavere gebyr end hos konkurrenterne. Dette betyder, at du kan spare penge på hver eneste transaktion og øge din indtjening.

Kontakt os enten efter tilmelding, eller ring til os, så ordner vi det hele. Opret dig på den blå “Tilmeld” knap nedenfor – og så skal du efterfølgende kontakte os, og fortælle os følgende:

  • Hvilken e-mail har du benyttet til at oprette login
  • Hvad er din merchant ID (det finder du i øverste højre hjørne på dit SumUp web login)
  • Hvor meget forventer du at omsætte for.

Nem og hurtig oprettelse

SumUp er en nem og problemfri oplevelse. Tilmelding kan gøres online på få minutter, så du hurtigt kan begynde at øge din indtjening.

Gratis app

SumUp tilbyder en gratis app, der gør det nemt at administrere din profil og modtage betalinger på farten. Appen er tilgængelig på både iOS og Android platforme og er fuld af praktiske funktioner, der hjælper dig med at drive din virksomhed. Brug den sammen med en mobil kortlæser for at modtage betaling hvor som helst.

Vil du vide mere?

Hvis du vil have lavere gebyrer på SumUp terminaler så Ring nu på:

82 30 44 40

Eller send os ​​en mail:

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så kontakter vi dig:

Call Now Button