Uniconta integration

uniconta logo

Avancerede funktioner

Uniconta integration understøtter også kontering af omsætning på flere omsætningskonti, finanskonti og MobilePay betalinger på bestemt finanskonto samt opdeling af korttyper efter indløser, og meget mere.

Automatiske overførsler der sparer dig tid og penge

En uniconta integration tilbyder en lang række fordele for virksomheder, der ønsker at optimere deres økonomistyring og automatisere mange af de daglige administrative opgaver.

Integrationen mellem Uniconta og dit kassesystem tillader 1 til 1 synkronisering af salg mellem kassesystem og økonomisystem. Dette betyder, at alle salg automatisk bliver bogført i Uniconta, så du altid har et opdateret overblik over din økonomi. Du kan også nemt vedligeholde dit varelager og med muligheden for at modtage omsætningstal direkte på SMS, er du altid opdateret om din virksomheds økonomi.

Vi klarer opsætningen

Lad os tage os af opsætningen af din Uniconta integration. Vores team vil sørge for, at alt er sat op korrekt og fungerer optimalt. Vi vil guide dig gennem hele processen og sørge for, at du får mest muligt ud af din Uniconta integration så du kan fokusere på at drive din virksomhed.

Et kasseapparat med Uniconta integration tilbyder en smartere måde at drive forretning på. Med automatisering af mange af de daglige administrative opgaver, kan du spare både tid og penge.

Fordele

  • Dit Uniconta regnskab modtager automatisk dine salgsdata fra dit kassesystem
  • Spar tid og penge ved at undgå manuel indtastning og slåfejl
  • Vi klarer opsætningen for dig, og sikrer dig en god og let opstart
  • Overførsel af data er både effektiv og ligetil, uden at du behøver at foretage dig noget
bizsys kassesystem skærmbillede

Lad os give dig et godt tilbud

Få et tilbud på Bizsys Uniconta kassesystem, så du kan få automatiske overførsler af kasseopgørelser direkte til dit regnskab.

Kontakt os via kontaktformularen til højre, så sender vi dig et tilbud hurtigst muligt.