Butiksinventar

VIGTIGHEDEN AF EN BUTIKSINVENTAR –  31. JANUAR 2019

Når man starter en ny butik, ligger meget af ens fokus på, hvad man skal have som inventar. Det er vigtigt for enhver butiksejer at få sin butik til at se så godt ud, som overhovedet muligt. Da 3/4 af alle kunder som træder ind i en butik, foretager impulskøb, er det vigtigt at din butik er bekvemmelig, så folk ikke skal anstrenge sig for at finde ud af, hvad det er du sælger og derved mister lysten til at udforske din butik.

Indretningsovervejelser kan være essentielle

Det at gå rundt og overveje, hvilke butiksinventarer du skal bruge, er vigtigt. Først og fremmest skal man tage udgangspunkt i butikslokalet og overveje hvilken mulighed der er den mest optimale. Det er en god metode at få inspiration fra nettet eller andre butikslokaler, som du synes ser godt ud. Men det er vigtigt at du har din butik i fokus, mens du lader dig inspirer.

Skabelsen af stemningen i din butik

Hvis du står med et stort lokale, kan der være flere muligheder i forhold til indretning for eksempel med forskellige reoler og farver mm. Det kan dog være en god ide ikke at fylde hele rummet op med reoler eller andet inventar og i stedet, holde det minimalisktisk. Et stort rum kan godt se uoverskueligt ud med alt for meget forskelligt inventar. Få det til at se overskueligt ud, så det ikke virker som en laborant for kunden.  Et småt lokale er der også mange mulighederne, det handler bare om at være kreativ. Der er mulighed for at skabe en lille og hyggelig butik, som ens kunder vil have det godt med at komme ind til. Det skaber en anden stemning, som mange kunder også er vilde med.

Signalerer det rigtige til omverdenen

Det er blevet bevist, at chancen for at en kunde foretager et køb er større, jo længere tid kunden befinder sig i butikken. Derfor skal butikken gøres så indbydende som muligt, så kunden vælger dig frem for dine konkurrenter. Butiksinventar er derfor noget af det man skal prioritere højest, da det fremviser din butik udadtil og det kan være med til at gøre kunden nysgerrig. Det er bedst at tilpasse sit design efter den type butik man driver, så det har det rigtigt design. Det hele handler om, hvad du vil signalere til kunden, når de kommer ind i din butik, det skal være noget der fortæller noget om hvilken slags butik, du driver. Som nævnt før skal der være meget fokus på farve, det er vigtigt at du benytter de rigtige farver til din butik, som kan gøre kunden nysgerrig. Tag stilling til hvad du gerne vil signalere udadtil, om der skal bruges mørke eller lyse farver. Mørke farver giver mere ro, hvor lyse farver signalerer aktivitet i rummet. Især gule og røde farver får folk til at stoppe op, da det signalerer stop og bliver brugt i forhold til udsalg eller fare.  Tænk meget over hvilke farver du vil bruge til din butik, da det kommer til at signalerer meget til kunden fra dit butiksvindue.

Hjælp til indretningen kan øge din omsætning

Det er vigtigt at få folk til at foretage impulskøb i din butik, i og med at størstedelen af køb er impulskøb som forekommer når kunden står inde i butikken, er det vigtigt at inspirerer kunden til at købe mere end de havde i sinde. Det kan godt være det værd at vælge noget professionel hjælp til hvordan din butik skal indrettes, da meget af ens omsætning i butikken nu er fra impulskøb fra kunden. Det kan godt være svært at finde ud af de optimale farver og de rigtige reoler osv. til sin butik, så det giver den perfekte vibe udadtil. Derfor kan det godt en god ide at investere i professionelt hjælp til indretningen af din butik.

Findes der andre vigtige former for butiksinventar?

I søgen på at få udvalgt det bedste og flotteste butiksinventar til ens butik, kan man nemt komme forbi andre kategorier som også er vigtige i forhold til kundens oplevelse i butikken, fx kastesystemet. Det er vigtigt for en nyepstartet butik at have et kassesystem klar til åbningen. Dette gør det nemmere og mere overskueligt, for både ekspedienten og kunden, at gennemføre købet, allerede fra butikkens opstart. 

Bizsys’ kassesystem

Vi leverer online kassesystem og kasseapparater, som kan være med til at opfylde dine behov, om en effektiv forretning, hvor du kan fokusere på dine kunder. Vi har et nemt og overskueligt kassesystem, der også indeholder et komplet regnskabsprogram der tillader bogføring, fakturering og lagerstyring. Hos Bizsys tilbyder vi et moderne touchkassesystem som I kan leje til en billig månedspris. Vores system kan tilpasses til forskellige brancher og det kører i en webbrowser på en Touch PC, på jeres egen PC eller Mac, på en iPad eller tablet – alt efter hvad I ønsker at benytte.