• Verifon

VX 680 betalingskortterminal

betalingskortterminal

VX 680 er den mobile dankortterminal. Den leveres enten i en WiFi version, som kan gå på jeres trådløse netværk, eller i en GPRS version, som I benytter via mobilnettet.

VX 680 er en lille, hurtig og driftssikker dankortterminal til alle butikker og forretninger, der har brug for at kunne tage imod betalinger på farten. Terminalen er med sine mange nye funktioner på mange måder fremtidens terminal – den har bl.a. indbygget kontaktløs læser (NFC) og et stor farvedisplay med touch screen. Den har desuden en meget høj batteritid, som sikrer dig en længere brugstid, end set ved andre traditionelle mobile terminaler. VX 680 kan bl.a. opsættes med følgende funktionaliteter: Gebyrberegning, modtagelse af drikkepenge og gavekort, offline funktionalitet, forhåndsregistrering, hotel & restaurant konfiguration, manuel indtastning.

Dankortterminalen er godkendt til 2023.

Har du spørgsmål?

Kontakt os venligst på info@bizsys.dk eller telefon 82 30 44 40 hvis I ønsker at høre mere om denne løsning, eller udfyld nedenstående formular for at bestille tid til en uforpligtende samtale:

Call Now Button