Nemt med koldt og varmt køkken
Specielt for sushi restauranter er, at kold mad adskilles fra varm mad pga. fødevaresikkerhed, og der er dermed ofte både et koldt og et varmt køkken. Dette problem løser vi ved at kategorisere menuerne som enten varm eller kold, og bestillingerne til de to køkkener splittes automatisk op, og de rigtige retter sendes automatisk til den rigtige køkkenprinter.
Alle funktioner til restauranten
Derudover indeholder systemet alle de andre funktioner, som er nyttige for et kassesystem til en restaurant. For eksempel:
- Take-away opsætning
- Bordstyring med en grafisk bordplan
- Flyt regningen til et andet bord
- Split regningen mellem gæsterne ved bordet
- Mulighed for tjenervenlig trådløs betjening af kunder via tablets
Vil du vide mere?
Hvis du ønsker at høre mere om vores kassesystem og priser. Ring nu på:
82 30 44 40
Eller send os en e-mail:
Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi til dig:
Overholder SKAT’s regler for digitale kassesystemer
Fra og med den 1. januar 2024 er det påkrævet, at virksomheder inden for udvalgte sektorer, såsom kiosker, caféer, restauranter, pizzeriaer, diskoteker, grillbarer, værtshuse mm. skal anvende et digitalt salgsregistreringssystem.
Vores systemer overholder alle de 15 tekniske krav som Skat stiller.