• Kassesystem til butik

Kassesystem til butik

Har du brug for et kassesystem til din butik? Vi leverer et fleksibelt kassesystem og økonomisystem, som tilrettes lige nøjagtig dine behov.

Chas E Vinhandel fortæller om deres oplevelse med Bizsys kassesystem. Chas E Vinhandel – Hjemmeside

Kassesystem billede

Eksempel på kassesystem til en butik (klik for at forstørre)

Hurtig levering

Åbner I snart? Vi kan levere og installere systemet inden for meget få dage.

Fri dansk support

Vi tilbyder fri telefonsupport alle dage, så du ikke skal bekymre dig om driften.

Abonnement til en fast lav pris

Et kassesystem behøver ikke være en stor investering – lej det hos os til en fast lav månedlig pris.

Nemt og overskueligt kassesystem til butik

Systemet er brugervenligt og giver dig et nemt overblik. Har du varer med stregkoder, kan du tilslutte en stregkodescanner. Hvis du ikke har, kan du sætte knapper op på skærmen til alle dine varer og dele dem op i kategorier. Du kan også finde varenumrene i systemet ved at bruge søgefunktionen. Derudover har systemet alle de funktioner man normalt skal bruge i en butik, eksempelvis udstedning af gavekort og mængdrerabat ved salg af flere varer.

Komplet regnskabs- og lagerstyringssystem

Kassesystemet til butikker indeholder også et regnskabsprogram hvor I kan lave fakturering, bogføring, moms osv. Salg fra kassesystemet bliver automatisk bogført i regnskabet. Kassesystemet har også et indbygget lagersystem, som gør det nemt at holde styr på, hvilke varer du har på lager. Systemet kan for eksempel sættes op til at komme med indkøbsforslag, når du er ved at løbe tør for en bestemt vare.

Let tilgængelighed for flere brugere

Systemet kan sættes op til et ubegrænset antal brugere, og med et ubegrænset antal varer. I får logins, så I kan benytte systemet fra andre PC’er, hvor I så kan sidde og fakturere, bestille varer osv. Det vil være det samme system som man arbejder i på alle adresser, og man kan således se tilgængelighed af varer, ordrer/fakturaer osv. lige meget hvor man fysisk sidder. Du kan endda gøre det med din smartphone, hjemme fra din sofa. Dette giver også mulighed for at give jeres revisor adgang til systemet via et web-login, selv om vedkommende ikke er på jeres adresse. Hvis du har brug for at begrænse nogle brugeres adgang, er der mulighed for, at definere forskellige brugerrettigheder, så f.eks. ekspedienter ikke har adgang til at ændre i indstillinger og lave bogføring.

Integration med webshop

Som en del af løsningen kan vi lave integration til jeres webshop. På denne måde bliver der synkronisering mellem varer, data og kunder. Ordrer fra shoppen vil automatisk blive lagt ind i regnskabsprogrammet, og lageret nedskrives automatisk. Vi kan lave integration med de fleste webshops.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om vores kassesystem og priser, RING NU på:

82 30 44 40

Eller send os en e-mail:

Eller udfyld nedenstående kontaktformular, så ringer vi til dig:

Overholder SKAT’s regler for digitale kassesystemer

Fra og med den 1. januar 2024 er det påkrævet, at virksomheder inden for udvalgte sektorer, såsom  kiosker, caféer, restauranter, pizzeriaer, diskoteker, grillbarer, værtshuse mm. skal anvende et digitalt salgsregistreringssystem.

Vores systemer overholder alle de 15 tekniske krav som Skat stiller.

Call Now Button