• Kassesystem til Restaurant

Kassesystem til restaurant, café og bar

Skal du bruge et kassesystem til en café, en restaurant eller en bar? Bizsys kassesystem er meget fleksibelt og kan tilpasses de fleste behov i restaurationsbranchen.

kassesystem billedet Kassesystem til restaurant, café og bar

Eksempel på kassesystem til en restaurant (klik for at forstørre)

Bordplan restaurant Kassesystem til restaurant, café og bar

Eksempel på bordstyring (klik for at forstørre)

Hurtig levering

Åbner I snart? Vi kan levere og installere systemet inden for meget få dage.

Fri dansk support

Vi tilbyder fri telefonsupport alle dage, så du ikke skal bekymre dig om driften.

Abonnement til en fast lav pris

Et kassesystem behøver ikke være en stor investering – lej det hos os til en fast lav månedlig pris.

Tilpasses præcis dine behov

Har du specielle behov for opsætningen af systemet, så sørger vi for at opsætte det præcis på den måde du har brug for. Menuer kan for eksempel sættes op, så drikkevarer ikke bliver sendt til køkkenprinteren, men i stedet sendes til bonprinteren i baren. Nogle restauranter har brug for at tilberede kold og varm mad separat. Her kan vi sætte 2 stk. køkkenprintere op, og menuen kan sorteres, så kolde retter kommer ud på den ene printer og varme retter på den anden. Vi skræddersyr altså systemet så det passer til dine behov!

Brugervenlighed og effektivitet

Vi sætter genvejsknapper op til alle retter og drikkevarer, så det meste kan nås fra startskærmen, eller et enkelt niveau ned i en menu. Vi sætter det op så du kan indtaste bestillinger med så få tryk som muligt, så du får den bedste effektivitet og kundetilfredshed. Du kan også nemt selv opsætte nye knapper til nye produkter, da systemet er super brugervenligt.

Er det stjerneskuddet eller burgeren der sælger bedst?

Se nemt hvilke retter der er blevet solgt flest af i en bestemt periode. Du kan se salgsantal for i dag, i går, sidste uge, eller for hele sommerferien. Dette giver et let overblik, og mulighed for at optimere menuen efter de ting du tjener flest penge på.

Bordstyring gør det nemt

Har du behov for det, sætter vi systemet op med en bordoversigt, der passer til jeres antal af borde, og systemet har en grafisk oversigt over bordene, som gør det nemt at overskue. Og hvis gæsterne flytter sig fra et bord til et andet, så kan man flytte regningen med til det nye bord. Der er mulighed for til- og fravalg på tilbehør. Der er også mulighed for at opdele en regning i flere bonner, så gæsterne kan betale hver for sig, og få hver deres bon.

Tablet til tjeneren

Da vores system kører online i browseren, kan du også bruge det på en iPad eller anden tablet. Det gør tjenerne mobile og giver dem mulighed for at gå rundt og tage bestillinger direkte i kassesystemet på tabletten. Bestillinger registreres automatisk online med det samme og bliver synkroniseret mellem alle dine forskellige enheder.

Automatisk bogføring

Vores kassesystem bogfører automatisk i det integrerede bogføringssystem, Saldi, og backer dataene op online. Så du skal aldrig selv bruge tid på at bogføre, og dine data er altid lagret sikkert.

Vil du vide mere?

Hvis du ønsker at høre mere om vores kassesystem og priser, RING NU på:

82 30 44 40

Eller send os en e-mail:

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld kontaktformularen, så sender vi et uforpligtende tilbud så hurtigt som muligt, og ofte inden for 24 timer.

Tilvalg:

Overholder SKAT’s regler for digitale kassesystemer

Fra og med den 1. januar 2024 er det påkrævet, at virksomheder inden for udvalgte sektorer, såsom  kiosker, caféer, restauranter, pizzeriaer, diskoteker, grillbarer, værtshuse mm. skal anvende et digitalt salgsregistreringssystem.

Vores systemer overholder alle de 15 tekniske krav som Skat stiller.

Kundeudtalelse

Glashuset restaurant

“Det er utroligt nemt at sætte nye mennesker ind i systemet. Det kører bare, der er ikke nogen fejl i det. De unge mennesker jeg ansætter, de fanger det jo super hurtigt. Hvis der er noget jeg ikke kan finde ud af at gøre, har jeg oplevet, at jeg altid kan få fat i supporten, uanset hvornår det er. Og så er det jo til at betale. Skal jeg over til en konkurrent, så skal jeg af med langt mere, for et system der kan det samme.”

Call Now Button