• tjener kaldesystem tjenerkald

Tjener kaldesystem

Med Bizsys tjener kaldesystem, får I et system som gør, at køkkenet let kan gøre en tjener opmærksom på, hvis en gæst skal betjenes. Systemet består af et antal ure og en kontrolenhed. Tjenerne udstyres hver især med et ur, som kan sættes til at vibrere eller ringe når det kaldes. Hvert ur (modtager) har et unikt nummer, så køkkenet kan selv bestemme hvilken tjener der skal kaldes.

1
2
Tjener kaldesystem controller og ur
1

Ur – Modtagere

Ur er modtageren af kaldet, som med en funktion i form af lyd eller vibration, kalder på tjeneren.

2

Controller – Transmitter

Enhed som benyttes til at kontakte tjenere mm. ved at taste nummeret på tjenerens modtager ind på transmitteren.

Effektivt system til café og restaurant

Hvis I benytter et tjener kaldesystem bliver der en mindre højlydt kommunikation imellem personalet, og gæsterne forstyrres derfor mindre af personalets råben. Det giver et bedre klima og en bedre stemning i restauranten. Samtidig øger det effektiviteten i jeres arbejdsgange, og bedre og mere målrettet samarbejde personalet imellem. Gæsterne oplever i mindre grad, at de bliver forstyrret af personalet.

Tjener kaldesystemet fungere således at der sendes en påmindelse fra kontrolenheden (controlleren) til en af tjenernes modtagere (ure), som indstilles med vibration eller lyd (eller både vibration og lyd). Da modtageren sidder på tjenerens håndled er det let at mærke vibrationen, og gæsten forstyrres dermed ikke af signalet fra køkkenet.

 • Effektiv kommunikation

  Tjener kaldesystemet benyttes til hurtigt og diskret at få fat i en tjener. Det giver en effektiv kommunikation mellem køkken og serveringspersonale. Skab et bedre og mere effektivt samarbejde med et brugervenligt system, der let og enkelt skaber effektivitet i den daglige betjening af jeres gæster.

 • Køb eller lej

  Hos Bizsys tilbyder vi et tjener kaldesystem, hvor I har mulighed for enten af købe systemet med en engangsbetaling eller leje systemet til et fast månedligt beløb. Hvis I udfylder kontaktformulaen her på siden, så får I straks tilsendt en prisliste.

 • Hurtig levering

  Vi kan levere tjener kaldesystemet fra dag til dag,  så det er hurtigt klar til brug i jeres restaurant eller café. Systemet er gjort klar til brug når vi leverer det, så I skal blot sætte strøm til controlleren for at tage det i brug. Der medfølger en let forståelig vejledning, så I selv let kan ændre på forskellige indstillingsmuligheder.

Specifikationer

Specifikationer

Generelt

 • Rækkevidde er op til 1000 meter.

Controller – transmitter

 • Dimension: 136x92x27 mm
 • Farve: Sølv
 • Inkl. Strømforsyning

Uret – modtagere (til håndledet)

 • Dimension: 54x45x15 mm
 • Farve: Sort
 • Display: Tid og dato
 • Funktion: Vibration og/eller lyd
 • Inkl. Oplader
Levering og installation

Levering og installation

Vi leverer kaldesystemet med de antal ure der er behov for, samt tilhørende oplader, og en controller med strømforsyning.

Systemet meget simpelt for brugeren at installere og anvende, vi sender selvfølgelig en vejledning med, hvor du let selv kan installere systemet på få minutter. Vejledningen indholder både hvordan uret og controlleren benyttes og parres, men også hvordan uret generelle funktioner kan indstilles med for eksempel vibration eller lyd, tid og dato.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om Bizsys tjener kaldesystem og priser på dette, så kan vi kontaktes på telefonen eller mail. Du er også meget velkommen til at skrive på vores chat-funktion.

82 30 44 40

Få en pris

Indtast din e-mail nedenfor, for at få tilsendt den aktuelle prisliste med det samme.

© Copyright - Bizsys ApS